25 Mart 2016 Cuma

Strateji Meraklılarına MüjdeEmpire: Four Kingdoms Oynama Vakti

Strateji sevenlerin bayılacağı bir oyun üstelik ücretsiz.

SAVAŞA hazır ol ve Empire: Four Kingdoms'ı ÜCRETSİZ olarak deneyimle. Ödüllü ORTA ÇAĞ STRATEJİ OYUNUNU oyna ve MİLYONLARCA oyuncu ile yarış!



Şimdi Empire: Four Kingdoms oyna ve uzak ülkeleri ve kıtaları keşfet. KRALLIĞINI yönet ve devasa bir KALE inşa et. Vatandaşlarını koru, güçlü İTTİFAKLARA katıl ve kendini sayısız düşmana saldırmak için silahlandır.
Sonsuza dek sürecek hisarlar inşa et ve diğer oyuncularla güçlü İTTİFAKLARDA birleş. Stratejik açıdan önemli ileri karakolları işgal et ve büyüyen bir EKONOMİ için temeller at. Yeni kıtaları keşfet ve hükümdarlık için krallıktaki sayısız oyuncu ile kapış. Ordularını savaşa gönder ve düşman kalelerini yerle bir et. SALDIRI ve SAVUNMA için ölümcül SİLAHLARDAN seçimini yap. Devasa bir İMPARATORLUĞU yönet ve ödüllü MMO Empire: Four Kingdoms strateji oyununda efsane ol.
Goodgame Studios'tan hit strateji oyununu Android akıllı telefona ya da tablete kur.
✔ ÜCRETSİZ olarak saatlerce eğlen
✔ ŞİMDİDEN 15 MİLYONDAN fazla oyuncu oynuyor
✔ Kaynak topla ve EKONOMİNİN çarklarını döndür
✔ Devasa İTTİFAKLAR kur ve diğer binlerce oyuncu ile epik savaşlarda savaş
✔ DÖRT BÜYÜK KRALLIK ve heyecan dolu mücadeleler seni bekliyor
✔ 50'den fazla farklı birlikle ve bir sürü silahla STRATEJİK SAVAŞLAR planla
✔ Heyecan dolu ETKİNLİKLERE katıl ve kazan
✔ Saatlerce sürecek heyecan seni bekliyor - tek başına ya da TOPLULUKLA

YENİLİKLER

YEPYENİ MÜCEVHERLER
Savaşa gir ve harami baronların parlak mücevherlerini yağmalayıp ekipmanlarını geliştir! Silahlarını havaya kaldır ve ödül olarak gelecek mücevherleri bekle! Saldırılar esnasında mücevheri veya ekipmanları rastgele yağmalayacaksın. Bu mücevherleri zırhına eklediğin anda sana müthiş etkiler kazandıracaklar.
MÜCEVHERLERİ İŞLEME
Yeni mücevherleri demircide geliştir ve para kullanarak başarı oranını artır. Mücevherleri 10. seviyeye kadar yükselt ve gücünü artır!

İndirmek İçin Buraya Tıklayınız.